Udgivet af Janne Nyborg, man d. 6. maj 2019, kl. 11:00

Vel mødt til børnegudstjeneste i det fri!

Mandag den 27. maj kl. 18.00 fejrer vi gudstjeneste på pladsen foran Sundkirken. (Hvis vejret er dårligt, går vi ind i kirken)

Ved børnegudstjenesten i dag skal det for sidste gang i denne omgang handle om Fadervor. Den bøn som millioner af mennesker – både børn og voksne – beder hver dag over hele jorden. Men hvad er det egentlig som vi beder om? Hvad betyder de ord, som vi siger?

I dag skal det handle om, hvad det betyder, at riget, magten og æren er Guds. Og vi skal høre fortællingen om, at vi skal være som markens blomster og ikke bekymre os.

Ved gudstjenesten kommer vores børnekor Heavens Angels og synger for os.

Efter den korte gudstjeneste byder De Grønne Pigespejdere på pølser ristet over bål.

Alle er velkommen – store som små, spejder eller ej. Tilmelding er ikke nødvendigt, og alt er gratis.

Kategorier Kommende arrangementer