Udgivet af Janne Nyborg, tir d. 10. mar 2020, kl. 00:00

Opdatering Tirsdag 24-03-2020:

Som følge af regeringens udmelding fra i går , er nedenstående lukning forlænget til og med 13. april 2020.

Opdatering Torsdag 12-03-2020 middag:

Som følge af vejledning fra Biskopperne holder Allehelgens kirke og Sundkirken lukket for alle aktiviteter incl. Højmesser om søndagen.

Eneste undtagelser er bisættelser og begravelser, samt allerede aftalte dåb og vielser.

Kontoret er ligeledes lukket for personlig betjening, men der vil blive svaret på telefon og mail i den almindelige åbningstid.

Dette er foreløbigt til og med søndag den 29. marts 2020.  Men hold øje med os på her på siden eller på facebook: @metrokirkerne.

Opdatering Torsdag 12-03-2020 formiddag:

Som følge af udmeldingerne fra i går aftes, er alle ikke kirkelige aktiviteter i kirkerne aflyst.

Faste aktiviteter som er berørt er nu: Mandagssangerne, Babysalmesang, Kirkerytmik, Gospelkor, børnekor, udlån til Frimærkeklubben, udlån til Parkinsonkor, konfirmandundervisning, De Grønne Pigespejdere, Fredagsklubben, Madklub for enlige forsørgere og Whistklubben.

Vi afventer besked omkring afvikling af de kirkelige Handlinger, så snart vi ved mere opdatere vi her.

Opdatering Tirsdag 10-03-2020 aften:

Med baggrund i den seneste opdatering omkring Coronavirus fra ministeriet og statsministeren har Formændene for Menighedsrådene besluttet følgende:
-Alle aktiviteter udover almindelige kirkelige handlinger og mindre møder aflyses eller udskydes pt. indtil vi ved hvornår de eventuelt kan afholdes.
-Omkring kirkelige handlinger og konfirmandundervisning vil information omkring disse være koordineret af præsterne og provsten ud fra de meldinger de får fra ministeriet og stiftet.

Ovenstående betyder at en del arrangementer ikke gennemføres som planlagt, desuden er nogle faste aktiviteter også er indstillet ind til videre. P.t. drejer det sig om Mandagssangerne, Babysalmesang og Kirkerytmik.

Oprindeligt indslag fra Tirsdag 10-03-2020 formiddag:

I kirkerne tager vi risikoen for smitte med Coronavirus alvorligt.
For dig som besøger os til en kirkelig handling, et arrangement eller på kirkekontoret betyder det at:

- Du kan stole på, at vi følger Sundhedstyrelsens anbefalinger vedr. hygiejne og kontakt med borgerne. Det betyder bl.a. at vi ikke giver hånd eller krammer, og at vi bliver hjemme, hvis vi hoster eller føler os sløje.

- Vi følger kirkeministeriets anbefalinger vedr. afholdelse af kirkelige handlinger herunder nadver. Se vejledningen her på Københavns Stifts hjemmeside.

- Vi beder alle vores besøgende om, at holde afstand, undlade håndtryk og kram, prioritere håndhygiejne og benytte sig af håndsprit, som er tilgængeligt flere steder i kirkerne.

- Vi følger løbende med i Sundhedstyrelsens anbefalinger, og beder alle følge med på hjemmesiden og vores facebookside: @metrokirkerne, hvor vi vil informere om eventuelle aflysninger af arrangementer.

Kategorier Kommende arrangementer