Identitet og Livsforvandling - meditativ nadvergudstjeneste

Udgivet af Line Bønding, fre d. 7. jan 2022, kl. 11:13
Kommende arrangementer

Identitet og Livsforvandling
- Den første tirsdag i måneden kl. 19.00 - ca. 20.15 (derefter forbøn/kaffe/te) i Allehelgens Kirke.

"Identitet og Livsforvandling" er en meditativ nadvergudstjeneste med tid til eftertanke, bøn og stilhed.

"Identitet og Livsforvandling" er en lidt anderledes gudstjeneste, som tiltaler mange forskellige mennesker, fordi man er med i gudstjenesten på en anden måde end søndagens højmesse.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at blive bedt for af en 'forbeder' og/eller en kop kirkekaffe/-te (pt. 'to go')

Vi holder "Identitet og Livsforvandling" i samarbejde med I Mesterens Lys, som gør et stort arbejde for at bygge bro mellem kirken og tidens åndelighed.
- Taizésang
- Bøn
- Ord til eftertanke
- Stilhed
- Nadver
- Forskellige stationer til inspiration og bøn

Vel mødt!

Datoer i 2023:

3. januar
7. februar
7. marts
2. maj
6. juni
3. oktober

I november udgår Identitet og Livsforvandling. Men vi har en meditationskoncert i stedet for, som altid falder efter den weekend, hvor vi holder Alle Helgens (den første weekend i november). Meditationskoncerten er også et samarbejde mellem I Mesterens Lys og Allehelgens Kirke.

I år (2022) er det onsdag den 9. november kl. 19.00