• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 11. oktober 2019, Kl. 19:15 til kl. 20:00

"Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud." - Michael Bo, Politiken

”En international verdensstjerne in spe” - Gaffa

Store ord fra tunge danske medier, og nu kommer han til Allehelgens Kirke for en koncert sammen med kirkens organist, Fredrik Mellqvist.

Aftenen kommer til at byde på en del af Mads Mathias eget repertoire akkompagneret af Fredrik og Fredrik har også fundet lidt materiale frem som Mads skal give sit bud på.

Alt i alt en ganske særlig koncert under kulturnatten i Allehelgens  Kirke som du ikke vil gå glip af!

Mads Mathias har godt gang i karrieren både i Danmark men også i andre dele af verden. I London var han med til at åbne jazzfestivallen i efteråret 2017 og han har optrådt som solist sammen med et BBC -orkester i Royal Albert Hall.

Tag en nabo og en ven i hver arm og kom med til en festlig koncertaften i Allehelgens kirke.

Baren er åben før og under koncerten

Ungarnsgade 43, 2300 København, Danmark