Vision 2014 for Fællespastoratet for Allehelgens- og Sundkirkens Sogn

Allehelgens Kirke og Sundkirken er kirkerne i fællespastoratet med et sammensat befolkningsgrundlag. Vi er kirkerne for alle med social forståelse og engagement.

Allehelgens Kirke er kirken i fællespastorat på Amagers stenbro med udsigt til Øresund og metroen som direkte nabo.

Sundkirken er kirken ved Øresund, et mødested for alle de mange forskellige mennesker der bor her.

Fællespastoratet tegner kirkerne med de åbne døre, konkret såvel som i overført forstand.

I fællespastoratet lægger vi vægt på forkyndelsen af den korsfæstede og opstandne frelser Jesus Kristus. Dette gøres gennem de mange forskellige artede gudstjenester vi holder både traditionelle og eksperimenterende, såvel som i samarbejdet med migrantmenigheden Jesus Is Lord Church, som har til huse i Allehelgens Kirke, og i dåbsoplæring og øvrige aktiviteter.

Vi vil realisere dette arbejde med følgende:

Gudstjenester/andagter

Højmesser, Sundparken, Livornoparken, ungdomsgudstjenester, temagudstjenester, eksperimenterende gudstjenester, aftensang, brunchgudstjenester, meditative gudstjenester, spaghettigudstjenester og småbørnsgudstjenester.

Dåbsoplæring
Babysalmesang, minikonfirmand, spaghettigudstjenester, børnegudstjeneste, konfirmandundervisning og folkekirkens skoletjeneste.

Musik/aktiviteter
Koncerter, de grønne pigespejdere, børnekor, gospelkor, Kofoeds Skoles kor og orkester, sogneaftener, ældremøder, mandagssangere, whistklub, seniorklub og netværk for enlige forsørgere.

Socialt
Samarbejdet med fællespastoratets menighedspleje, om madklub for enlige forsørgere med børn, julehjælp og øvrige aktiviteter.

Med ovenstående ønsker vi at styrke tilknytningen mellem den enkelte borger i fællespastoratet og kirkerne, så når man går forbi kirkerne skal man ganske enkelt tænke: ”Her er Min kirke”.