Konfirmation i Allehelgens Kirke

Konfirmationsdatoer

Konfirmation 2022 er lørdag den 7. maj  - Se nedenstående for oplysninger og tilmelding.

Konfirmation 2023 er lørdag den  6. maj  - reserver plads her

Konfirmation 2024 er lørdag den 4.maj  - reserver plads her

Kionfirmation 2025 er lørdag den 3.maj  - reserver plads her

Vedr.  Konfirmation 2022  - lørdag den 7. maj:

Tilmeld dit barn her

og

Tilmeld via Nem-id

Man skal tilmelde sit barn både i vores system og via Nem-id.
Når man tilmelder via Nem-id skal man være opmærksom på at vælge Allehelgens Sogn, så barnet bliver meldt til i den rigtige kirke.

Pga. situationen med Corona, som nok kommer til at berøre os et stykke tid endnu ved vi endnu ikke om der skal holdes én to eller tre konfirmationer på den fastsatte konfirmationsdato. Men det danner vi os et overblik over, når vi ved, hvor mange konfirmander, der er indskrevet på holdet.
Konfirmanderne fordeles af præsten på tidspunkterne på konfirmationsdagen, naturligvis med hensyntagen til hvilken klasse konfirmanden går i.

Hvis du har tilmeldt dig det forkerte år eller i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Line Bønding på lab@km.dk

Velkomstgudstjeneste

I år er der velkomstgudstjeneste for Allehelgens Kirkes konfirmander søndag den 19. september 2021 kl. 12.00 i Allehelgens kirke.
Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med en forælder. Der får man sit første kryds for kirkegang. Efter gudstjenesten vil der være et  informationsmøde med praktiske oplysninger om konfirmandundervisningen.

Konfirmandforberedelsen

Man kan tilmelde sig konfirmationsforberedelsen helt frem til velkomstsgudstjenesten, som afholdes i september (i år 19. september kl 12.00 i Allehelgens Kirke).

Der er en aftale med Lergravsparken Skole om, at konfirmandforberedelsen ligger onsdag fra kl. ca 14. Konfirmander fra andre skoler kan have andre skemaer, og det må forhandles mellem skole og hjem at konfirmanden kan være til forberedelsen til tiden.

Første gang vi mødes er onsdag den 22. september kl. 14.00

Forberedelsen er obligatorisk.
Det vil sige, at man skal komme hver gang.
Hvis man er syg, skal en af forældrene ringe / sms'e til Line Bønding på 31 36 28 80 og melde afbud.
Undervisningen foregår hovedsageligt om onsdagen mellem kl. 14 og 16, men der kan også lægges forberedelse en lørdag eller lignende (også obligatorisk).

Kirkegang er obligatorisk. Man skal gå mindst 8 gange i kirke fordelt ud over hele forberedelsestiden.
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftener.

Jeg glæder mig meget til at møde alle de nye konfirmander :-)

Med venlig hilsen,
Line Bønding,