På Allehelgens Sogns menighedsplejes årsmøde den 28. april 2011 blev det - i overensstemmelse med Allehelgens og Sundkirkens to menighedsråd, og som en følge af det nære samarbejde mellem de to kirker - besluttet at udvide og slå os sammen med Sundkirken omkring menighedsplejens arbejde.

Den fælles menighedspleje har navnet:

Allehelgens- og Sundkirkens Sognes Menighedspleje

Bestyrelsen består af:

Sognepræst Line Andrea Bønding, formand
Pernille Lehm, næstformand
Anette Schlätzer-Larsen, menigt medlem
Peder Schlätzer-Larsen, menigt medlem
Lene Fisker
Sognemedhjælper Janne Nyborg, menigt medlem
Kirsten Lunau, suppleant
Maj-Britt Vestersøe Schmidt, Allehelgens Kirkes menighedsråds repræsentant
Anne-Vera Thim, Sundkirkens menighedsråds repræsentant
Nina Lunde Clausen, kasserer

Menighedsplejens aktiviteter:

- Madklub for enlige forsørgere med børn
- Julemarked
- Loppemarked
- Julehjælpsuddeling
- Salg af diverse mad og drikke ved forskellige koncerter
- Middag for frivillige

Frivillige hænder

Vil du være med til frivilligt socialt arbejde i Allehelgens og Sundkirken Sogne? Så kom og vær med!
Der er brug for mange flere frivillige hænder, hvis vi virkelig skal gøre en forskel i Allehelgens sogn. Kontakt en af kirkens præster, som kan give yderligere information om møder og arrangementer.

Lidt historie

Allehelgens kirkes menighedspleje har i mange år været ledet trofast og vedholdende af Lis Didriksen, tidl. medl. af menighedsrådet, som formand og tidligere kirketjener Thyge Holm, som kasserer.
Lis Didriksen har arrangeret fredagsmøder, hvor det var muligt at komme ned fra gaden fredag eftermiddag og få en kop kaffe i kirkens krypt.
Det begyndte som 'Flittige hænder', hvor der blev lavet håndarbejde til forskellige velgørende formål. Siden blev det til 'Hyggeklubben' - med fokus på det hyggelige samvær. Menighedsplejen har også arrangeret julebasar og uddelt julehjælp.